Translate

torsdag 18 februari 2016

Go with the flow..

...vilket inte alltid görs så enkelt, för kanske är det som Angelo Rodriquez förklarar att vi ska känna mer med vårt inre kompass vad vi önskar så blir allt bra. Vi ska inte göra det som förväntas av andra eller som alla andra gör.

Han förklarar hur allt innehåller energier, material, luften, människor och går vidare in på atomer, protoner och elektroner. Klippet ger viss inspiration hur vi ska leva och undvika att dras ner av negativa energier, där han förklarar hur vi ska tänka kring energierna vi har runt omkring oss, vilket kommuniceras ut snabbt och intelligent med en vetenskaplig ådra. Intressant.

Mycket känns igen, när han förklarar att hög energi går mot lågenergi. Joner och protoner. Många har säkert någon gång känt sig dränerade av vissa individer, som genomsyras av negativitet och samtidigt fyller på av din  och när du går därifrån har du själv fyllts av den andres låga energi. Han förklarar från det lilla till det stora. Lite "pseudo-vetenskap" för vissa som ändå förklaras vetenskapligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar