Translate

söndag 1 januari 2017

Nyårsafton med fest, dans och sluddrande folk

Det är nästan så att man kan känna den kollektiva segheten i luften idag efter nattens firande. Staden
har varit halvt sovande och människor har idag synts lunkande och smått förvirrande på trottoarer och i promenadstråk.

Dessert - Pannacotta
Hade ändå bokat ett cykelpass idag vid 14,00 och igår hade det funnits 77 stycken ambitiösa som förbeställt träningspasset, när vi dock idag på nyårsdagen satt i salen lyste var tredje cykel tom, utan passagerare.

Igår hade vi bokat nyårssupé på Engelen, där mat och vin smakade riktigt bra och en fin och trevlig servitör gjorde sitt bästa för att möta våra behov.

Vi hade inte bokat några speciella platser, utan fick ändå en till allas belåtenhet mysig fönsterplats om än något trång med scenen på andra sidan rummet, där coverbandet Rabalder sedan spelade kanske mer än bättre med en snygg mörkhårig sångare.

Filmklipp syns nedan med den gamla låten, Hooked On A Feeling av Björn Skifs, igår spelad av bandet Rabalder på Engelen. När kvällen med tiden blev mer och mer sen fick även fler män svårare att uttrycka vad de ville säga, då orden blev förvrängda av starka Tj-ljud.

Likaså blev fler och fler mer utmanande i sin dans framåt natten, som utvecklades till en blandning av salsa och danssteg från filmen Dirty dancing komponerat med mycket korta kjolar, tighta blusar och tryckande rullande höfter. Det borde dock inte vara fel att för ett par timmar ges illusionen av att vara supersnygg och professionellt dansant även om så kanske inte är fallet.

Kvällens skål: - Vi är både halvblinda, halvdöva, men jäkligt snygga!

Kvällens raggningsreplik: - Ser du den här sedeln? Den kvinnan är lika vacker som du.

Mannen ansåg dock efter en stund att jag var en gift kvinna som hade för avsikt att vänsterprassla när jag inte ville dansa med honom.

Inne på damtoaletten delades tips råd, gemensamma bekymmer och hemligheter skämtsamt kvinnor emellan. Ute regnade det och folk bar paraply och vi såg mer ut att vara i ett regnigt London än ett vinterkallt och snövitt Sverige. När klubben stängde ville en man från Borås följa med mig hem och dricka vin, - Vi lever bara en gång, sade han förföriskt och gjorde ett tappert försök att få ett kvart-över- tre- ragg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar