Translate

torsdag 27 november 2014

Mer fritt knark?

Trivsam drogliberal gemenskap
Kanske borde drogliberala individer som Alexander Bard flytta till Amsterdam, istället för att försöka göra om Sverige, till ett liberalt haschrökande dimmigt flumställe med öppen marknad för droger och sex.

Bard anser att det enda vi är duktiga på i Sverige är att skrämma livet ur våra barn med "kostsam antiknarkhets". Jag tycker istället det är lite tröttsamt med mogna män, som sprider tonårsliberala idéer.

En vanlig effekt av droger är annars, att mognad och ålder stannar i en yngre upplaga, trots att individen blivit äldre.

Jag är ganska övertygad om att de föräldrar, där polisen får plocka hem deras söner från hustaken som snedtänt och tror sig kunna flyga, eller som plötsligt dött av drogen Spice, inte ser droginformation som skrämseltaktik.


Det finns dessutom en marknad, där människor redan köper droger på nätet, vilket möjligen i vissa fall, kan förklara en del djupt samvetslösa utfall av lögnaktiga på-hoppare i kommentarfält och på bloggar, speciellt radikala mansrättsaktivister, som vigt sitt livsprojekt åt att tala ner feminismen och hacka på feminister, trots att de är precis så stora hycklande kålsupare, som de säger andra ska vara. Utan att jag själv är speciellt engagerad i feminismen.

Inte minst finns många psykiskt sjuka som missbrukar, vilket kanske inte direkt leder till en tryggare tillvaro för alla, om droger blir lagliga och vi ska trängas runt gemensamt på olika offentliga utrymmen, med folk som nyss kommit ut från ett hasch-café och luktar instängt sött, med en som plötsligt fått en akut psykos av spice.

Tycker det räcker med Internet, där alla som inte vill synas i dagsljus har hittat hem.
Idén med fria droger i samhället lär inte få människor, att plötsligt kunna hantera dem mer balanserat utan problem. Dessutom är det dokumenterat att människor fördummas av droger, så möjligen kanske drogliberalerna själva stoppat i sig för mycket av den varan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar