Translate

onsdag 27 juli 2016

Kakor vid Sickla sjö

Tjejer från Mix Megapol cyklar snabbt bort längst fram på bild
Digestive kex
Haft ett varmt kundmöte med dålig AC i rummet. Mötte därefter upp syrran vid söderförorten Hammarbyhöjden, där vi sedan gick genom en lummig mysig skog bort mot Sickla sjö.

Vi satt sedan på en brygga med benen hängandes över vattnet medan en lagom sval bris blåste och vi pratade gamla minnen och aktuella historier. Det blev dock snart skugga så vi fick förflytta oss bort mot klipporna istället för att lapa sol och prata om allt och inget.

Utsikt från klipporna-Sickla Sjö med fina näckrosor 
Plötsligt kommer två blonda tjejer med hästsvans på en röd cykel med vagn framtill. - Hej, vi kommer från Mix Megapol och tycker ni kan få dessa, sade en av de blonda tjejerna och räckte fram en varsin kartong med Digestive kex med vaniljkräm.

Inte direkt lågkalorier om det inte är så att man vill bättra på kurvorna en aning, då kan nog dessa bli ganska behjälpliga. Annars går det säkert tacksamt att bjuda bort.

När ändå Mix Megapol var så generös, kan jag bjuda på lite av deras studiodans och musik med låten, Can't Stop the Feeling med Justin Timberlake, som ska vara något av en tonårsidol för många tjejer.1 kommentar: