Translate

måndag 27 juni 2016

Tror inte han missade någon?

Vissa menar att det är tillåtet att skämta om allting, andra ser hellre att det ska dras vissa skarpa gränsdragningar. Själv har jag nog ganska svart humor, som troligen grott fram genom tiden av en den ena än den andra, mer eller mindre mörka dypölen vi alla lyckats  åtminstone någon gång i livet ta oss igenom.

Nedan You-tube klipp hittade jag på den framträdande bloggen Blueshift som ligger på en bra plats på Blogglistan, utan att jag hunnit granska eller läsa mer av bloggens innehåll.

Jag vet inte om det är tillåtet idag att skratta åt nedan, emellertid tyckte jag det var lite lustigt när en tysk politiker ska framföra ett tal och börjar med att hälsa på alla olika sorters människor, tills talmannen försöker bryta in utan större framgång.


2 kommentarer:

 1. Hej där,
  OT
  Jag får lite dåligt samvete när jag läser din blogg.
  Jag borde nog inte ha skrivit positivt om du-vet-vem. Han hade inte gjort sig förtjänt av det. Du hade rätt där. Jag beklagar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, ingen fara. Det hade jag glömt.
   Han kan säkert göra bra saker, om man ser på allt mer objektivt. Och det är ju bra att du säger vad du tycker om allas färdigheter även om preferenserna kan ändras.:)

   Radera