Translate

fredag 23 januari 2015

Jämmerlister och det allmänna hycklandet

Hur är det fatt när medelålders män sitter och beklagar sig på nätet, över påhittade infantila könsrelaterade orättvisor, genom att kopiera twitterinlägg från tonårstjejer och demonstrera deras elaka kommentarer, som något allmänt vedertaget beteende hos kvinnliga feminister i landet!?

Jämställdisterna liksom Sverigedemokraterna, vars främsta förmåga är att bedriva drev och använda mobbning som arbetsmetod, sitter ofta idag och pekar på andras elaka kommentarer och drev. Har de överhuvudtaget den rättigheten, utan att fullkomligt belysa sin urbota korkade dubbelmoral!?

Det är absolut inte alla män som har den sysselsättningen - utan det är Jämställdister och deras kvinnliga hjälpredor, som uppenbarligen värderar män högre än kvinnor. De blir ofta väldigt teatraliskt upprörda när en man råkar ut för något på Internet, samtidigt som dessa hjälpredor totalt dubbelmoraliskt både skriver ner, bedriver drev och förtalar andra kvinnor i samarbete med övriga Jämställdister. Vilka sunda människor tyr sig till dessa? Kanske finns förklaringen här.

När dessa män målar ner kvinnor kollektivt, ger dem negativa egenskaper och beskriver hur kvinnor påstås behandlas eller behandlar andra. Är inte det ett beteende som åtminstone jag hört, var mer ett typiskt kvinnligt skvallerbeteende!?

Erik Helmersson tycks dock sympatisera med Jämställdisterna och har även skrivit tröstande artiklar åt Sverigedemokraterna i Dagens Nyheter när Jimmy Åkesson fick någon arg artikel mot sig.

Bägge grupper, Sverigedemokrater och Jämställdister har synts tillsammans på nätet. Erik Helmersson, journalist på Dagens  Nyheter hänvisar till en antifeministisk blogg (Jämställdisterna), som tar upp ett twitterflöde, på Internet och ska låta det drevet av äldre tonåringar, beskriva den allmänna feministiska kvinnan i Sverige.

En kvinna som mobbar och kränker män, vilket knappast är sanningen och inte heller påvisar hederlig journalistik av Helmersson. Hade Helmersson varit en hederlig journalist hade han istället granskat Jämställdisterna och deras mångåriga vidriga propaganda och arbetsmetoder mot hederliga människor.

Hur är det fatt när journalister med stort utrymme för att få höras och synas, sitter och målar upp samma smörja som Sverigedemokrater och Jämställdister på deras egna bloggar och forum?

Dagens Nyheter har även dragit in möjligheten att länka bloggen till aktuella artiklar. Om det handlar om snålhet, maktmissbruk eller rädsla för konkurrens ska jag låta vara osagt. Fick inget svar när jag sände en förfrågan för ett par veckor sedan.

Hur som helst skriver Erik Helmersson idag, "När kvinnor beter sig illa mot män kan det alltid ses som någons sorts hämnd". Kan det inte istället handla om att när vissa män betet sig illa mot kvinnor före och kvinnor svarar emot dem, som vilken hederlig man som helst hade gjort, ses inte det som rätt eller normativt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar